Честно да ви кажа, за 13 години брак вече имаме други

...
Честно да ви кажа, за 13 години брак вече имаме други
Коментари Харесай

3 винтидж филма, които да гледаме с момичетата на св. Валентин

Честно да ви кажа, за 13 години брак към този момент имаме други дати за празнуване и Св. Валентин малко сме го загърбили. Но доста се веселя на хората, които го честват, тъй като любовта би трябвало да се чества във всяка секунда от живота!

Тази година провеждам къс кино маратон с приятелки – виното се подразбира, мъжете – не. Подбрала съм 3 заглавия на страхотни „ женски “ филми, уповавам се най-малко два да успеем да гледаме. И трите ги знаем наизуст, само че това им е хубавото на винтидж филмите, че всякога ги гледа човек като за пръв, а и може да си приказва защо ли не, до момента в който гледа младата Джулия Робъртс, Мег Райън или Бет Мидлър – единствено като се сетя за нея, към този момент се дръзвам с глас ( „ Морти? Моят Морти? “)!

Откъда да стартира.... от „ Стоманени магнолии “, несъмнено.

„ Стоманени магнолии “

През 1989 година Джулия Робъртс към този момент е играла в  Mystic Pizza, само че още не е играла в „ Хубава жена “. Може би не знаете, само че не изгрява с „ Хубава жена “. Ролята на Шелби в „ Стоманени магнолии “ година по-рано й носи „ Златен глобус “ за най-хубава роля и номинация за „ Оскар “. Това е един извънреден филм, доста по-сложен, в сравнение с наподобява на пръв взор. Адаптация е на пиесата на Робърт Харлинг от 1987 година Разказва за дамите, за тяхната мощ, за тяхната велика жертвоготовност. Жената, даваща решително живота си, с цел да даде живот. Разказва за това по какъв начин съумяваме да продължим даже, когато път напред няма. За това по какъв начин се поддържаме, даже когато не се понасяме. За това по какъв начин не можем една без друга. И по какъв начин прекосяваме и през най-големите нещастия в живота с прическа и маникюр.

Разкошни, трогателни подиуми сред майка и щерка (Сали Фийлд и Джулия Робъртс), смях през сълзи ( Шърли Маклейн и Олимпия Дукакис), лоялност и откровеност (Доли Партън и Дарил Хана). " Стоманени магнолии " се намира в Netflix. 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР